Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Utorak 24.12.2013.
00:02
mozzartsport.com A
Smenjeni direktor crveno-belih kaže da mu je savest čista, kao i da je očekivao da će mu uprava okrenuti leđa, prenosi "Mocart sport".
Utorak 24.12.2013.10:01
Slažem se sa Stojanovićem . KO JE TAJ KOKEZA BIO PRE NEGO ŠTO SE ZA NJEGA ČULO U ZVEZDI ? NE MOGU Zvezdu da vode LOPOVI i ljudi bez IMENA I PREZIMENA . A tek Tončev ...
Utorak 24.12.2013.10:47
E Mile, doslo vreme da se u necemu slozimo verovao ili ne.. Bar je jedna lopuza iz Zvezde otisla(Stojadinovic menadzer), jos Kokezu i Tonceva da najurimo i Zvezdi ce biti bolje.. Nego kad ce tvoja opsesija Zvezdom i mrznja prema istoj da prestane?
Utorak 24.12.2013.12:14
Ja uopšte nisam opsednut ZVEZDOM još manje je mrzim . DALEKO BILO . ISTINA JE DA VOLIM DA PECNEM CIGANE KADA ZA TO IMAM PRILIKU . TO JE NORMALNO NAVIJAČKI I TO OČEKUJEM OD CIGANIJE . ZATO I NAVIJAMO ZA PARTIZAN ODNOSNO ZVEZDU . Kada je ozbiljna priča kao sada PIŠEM I MISLIM ISKRENO I NE PROVOCIRAM .
Utorak 24.12.2013.12:38
Mile, ostavljas komentare ako ne na svim vestima o Zvezdi, onda bar na 90 %, ticalo se bilo cega, tako da prica o tome da nisi opsednut pada u vodu.. Uredu je peckanje, ali jedno je peckanje, a nesto sasvim drugo mrznja.. Sam taj termin koji koristis vrvt za navijace Zvezde je pokazatelj mrznje.. A nemoj bzvz da se raspravljamo oko ostalih stvari koje to pokazuju, i ludom je jasno da mrzis Zvezdu, cim procita tvoje komentare.. I na sve to pises raznorazne neistine, poput one da je VKCZV Partizan 2, a po cemu to? I znas li koliko je igraca u koje se navijaci VK Partizan kunu poniklo u Zvezdi, a koliko obratno? Daj Mile, budimo realni, ja stvarno hocu da ti pomognem.. Vidjao sam sta mrznja..
Utorak 24.12.2013.12:43
moze da uradi navijacu i kako se navijaci pretvaraju u huligane, nemoj to sebi da dopustas.. Prvo moras sebi da priznas problem, a onda i da vidis odakle taj problem potice, a ja sa 99 % sigurnosti mogu reci da problem potice od Vujosevica.. Nije ni cudo sto ti nisi svestan problema, ako postujes njegov lik i delo.. Evo da ti ilustrujem sta je pravo sportsko ponasanje, uporedi odnos prema vecitom rivalu Jovanovica i Vujosevica.. Na Jovanovica je vrsen daleko veci i nesportski pritisak, pogotovo u Zeleznicku, pa je Covicu odrzao lekciju iz fer pleja svojim izjavama i ponasanjem, a Vujosevicu taj isti Covic moze da drzi lekcije, pa nije li to zalosno(da ne bude zabune, ovim ne velicam Covica)
Utorak 24.12.2013.12:57
PECKANJE JE USPELO ... U VK Zvezda ima bar 1 bivši PARTIZANOVAC U VK Partizan NIKADA NIJE BIO NI JEDAN Zvezdaš . Vidim da sam pogodio u CENTAR SA VK PARTIZAN 1, 2, 3 . TO JE TO . ISTINA . Kako bi bilo "dobro" poredidi DULETA I Vladu Jovanovića ? DULE JE PISAO ISTORIJU SRPSKE KOŠARKE POSEBNO PARTIZANOVE A VLADA JE IMAO SVOJU KRATKU ALI VEOMA USPEŠNU EPIZODU . Drugo Vlada je po prirodi drugi tip čoveka koji može i da proguta nepravdu dok je kod Duleta sasvim druga priča . On dobija tehničku kada Partizan vodi sa 20 razlike 2 minuta pre kraja jer reaguje na sudijsku nepravdu . To je Dule takav je njegov mentalni sklop a Čovića se NE BOJI NITI MU SE UDVARA .
Utorak 24.12.2013.13:14
..nijedan Zvezdas nikad nije igrao za VK Partizan? Ajde ti to malo bolje prouci... Uzgred sadasnji trener vam je ponikao u VKCZV... Nisam nikad nista rekao za Vujoseviceve uspehe, vec za nesportsko ponasanje.. A pricati o Duletu kao postenom i pravednom je u najmanju ruku smesno.. Sad, nzm dal ima potrebe da ti objasnjavam?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)